Asiakashankinnan kultainen sääntö kiinteistönvälittäjille: 80% Lisäarvoa, 20% Myyntiä

Dec 06, 2023By klaus luhtala
klaus luhtala

Kun Lisäarvo Johtaa Myyntiin: Asiakashankinnan Uusi Aikakausi

Kiinteistönvälityksessä kilpailu on kovaa, ja erottautuminen edellyttää uudenlaista lähestymistapaa. Nykyasiakkaat haluavat arvoa jo ennen ostopäätöstä. Siksi suosittelemme '80/20'-sääntöä markkinoinnissa: 80% sisällöstä tarjoaa lisäarvoa, 20% keskittyy myyntiin. Tässä artikkelissa käsittelemme, miksi tämä strategia toimii asiakashankinnassa.

Beautiful view of Aura river at clear winter morning with street lights on and Turku Cathedral in the background

Miksi 80% Lisäarvo on Avain Menestykseen?

1. Rakentaa Luottamusta: Tarjoamalla potentiaalisille asiakkaille hyödyllistä tietoa ja neuvoja, luot luottamusta. Tämä on perusta pitkäaikaisille suhteille ja kauppojen syntymiselle. Jos siis haluat laajentaa asiakasverkostoasi nopeasti internetin avulla silti säilyttämällä suosituksista tulevan asiakasluottamuksen on sinun annettava ilmaista arvoa markkinalle.
   
2. Erottuminen Kilpailusta: Suurin osa kilpailijoista keskittyy suoraan myyntiin. Lisäarvon tarjoaminen ensin erottaa sinut joukosta ja osoittaa, että välität asiakkaiden tarpeista.

3. Sisältömarkkinoinnin Voima: Jakamalla hyödyllistä sisältöä sosiaalisessa mediassa houkuttelet luonnollisesti potentiaalisia asiakkaita. Tämä voi olla markkinatietoa, vinkkejä ostajille tai sisustusideoita.

4. Pitkäaikaiset Asiakassuhteet: Lisäarvon tuottaminen luo perustan pitkäkestoisille suhteille. Tyytyväiset asiakkaat muistavat ja suosittelevat sinua.

white painted buildings under gray sky

Maksetun Markkinoinnin Rooli Strategiassa

Maksettu markkinointi on tärkeä osa '80/20'-strategiaa, kohdistaen arvokkaan sisällön oikeille yleisöille ja luoden vahvan liidimagneetin.

1. Kohdennettu Sisältö: Maksetun markkinoinnin avulla voit kohdistaa sisältöäsi tarkasti niille, jotka todennäköisimmin reagoivat siihen.
   
2. Voimakas Liidimagneetti: Tarjoamalla laadukasta sisältöä maksetun markkinoinnin kautta voit kerätä yhteystietoja vastineeksi arvokkaasta tiedosta.

3. Yhdistäminen Orgaaniseen Sisältöön: Maksetun ja orgaanisen markkinoinnin yhdistäminen varmistaa, että tuottamasi arvo saavuttaa laajemman yleisön.

4. Liidien Kerääminen ja Seuranta: Maksetun markkinoinnin automatisointi mahdollistaa liidien tehokkaan keräämisen ja seurannan.

laptop computer on glass-top table

Loppusanat

Muista, että menestyksekäs asiakashankinta kiinteistönvälityksessä vaatii tasapainoa orgaanisen ja maksetun markkinoinnin välillä. Maksetun markkinoinnin avulla voit kohdistaa lisäarvon tarkasti ja tehokkaasti, kun taas orgaaninen sisältö rakentaa luottamusta ja pitkäaikaisia suhteita. Kun yhdistät nämä strategiat, luot synergiavaikutuksia, jotka vievät liiketoimintasi uudelle tasolle.

Aloita tänään ja näe ero huomenna.